Сучасні технології автоматизації, інтернет речей та штучний інтелект щодня покращують агропродовольчий сектор, впливаючи на всі аспекти вирощування та виробництва харчових продуктів. На базі цих передових технологій розробляються інноваційні підходи, які спрямовані на підвищення якості та безпечності продуктів. Під час нашого воркшопу «Автоматизація, інтернет речей та штучний інтелект в агропродовольчій сфері» експерти в даних галузях технологій Роман Гасько, Зеновій Верес та Ярослав Клочник поділиться своїм досвідом. Учасники воркшопу отримають можливість ознайомитися з використанням технологій автоматизації для оптимізації процесів вирощування та виробництва, зокрема IoT для моніторингу стану ґрунту та погодних умов, а також штучного інтелекту для аналізу даних та прийняття рішень. Ми розглянемо, як ці технології допомагають покращити управління ресурсами, забезпечуючи ефективне використання води, пестицидів та добрив, а також зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. Приєднайтеся до нас для отримання унікального досвіду в області застосування новітніх технологій в агропродовольчому секторі та їх впливу на майбутнє якісного вирощування харчових продуктів!
|