Конкурс стартапів учнівської та студентської молоді

13.04.2021 |TECH STARTUP SCHOOL

Tech StartUp School Національного університету
«Львівська політехніка» запрошує на конкурс стартапів учнівської та студентської молоді

Засновником Конкурсу учнівської та студентської молоді є  ГО Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка». Співорганізатором Конкурсу є департамент освіти і науки ЛОДА.

У Конкурсі можуть брати участь здобувачі вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, учні закладів загальної середньої освіти незалежно від підпорядкування закладу освіти.

До участі запрошуються всі бажаючі команди та молоді винахідники, які мають яскраві ідеї і здатні їх реалізувати.

Головна мета конкурсу. Конкурс стартапів учнівської та студентської молоді проводиться з метою розвитку стартап руху серед молоді, сприяння розвитку творчого та критичного мислення, творчих здібностей, талантів та можливостей і реалізації своїх розробок і стартапів, виявлення кращих найактуальніших та найцікавіших стартап-проєктів, ідей та рішень учнівської та студентської молоді, надання авторам кращих стартапів, які відповідають актуальним запитам суспільства та вирішують конкретні проблеми, подальшої підтримки та допомоги в комерціалізації, створенні успішних стартап-компаній та виведенні інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки, допомогти таким ідеям швидко перетворитися на динамічні успішні
компанії

Головна ідея конкурсу - змотивувати молодь до розвитку творчих здібностей, талантів та реалізації своїх розробок і стартапів

Місія конкурсу – відшукати талановитих винахідників і допомогти їм стати інноваційними підприємцями.

Основні завдання конкурсу

Виявлення: обдарованої учнівської та студентської молоді

Формування: творчого покоління молодих науковців, підприємців, практиків для різних галузей суспільного життя та лідерів підприємницької активності в інноваційній сфері серед учнівської та студентської молоді

Сприяння: самореалізації та розвитку творчого потенціалу учнівської та студентської молоді

Популяризація: досягнень науки, техніки та інноваційних технологій

Переваги Конкурсу

Офіційний статус: конкурс створено на базі  ГО Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка», а співорганізатором конкурсу є департамент освіти і науки ЛОДА., що дає гарантовано високий
результат.

Навчання та менторство: навчання у бізнес-тренерів, які спеціалізуються на стартапах за провідними світовими методиками; майстер-класи від практиків, які мають досвід реалізації успішних стартапів; консультації та наставництво менторів та інвесторів.
 
Співробітництво та партнерство: консультації у бізнес-тренерів та експертів, налагодження контактів з інвесторами

Інвестиції: переможці Конкурсу мають можливість налагодження співпраці з потенційними інвесторами, укладення угод про співпрацю та розпочати підготовку до спільного виконання проєкту

Головне, що отримують учасники конкурсу  — це можливість представити  власні ідеї, проекти та встановити персональні зв’язки з інноваційними лідерами, потенційними інвесторами та партнерами.

Прийом заявок розпочався і триватиме до 1 травня 2021 року.
 
Заявки на участь у Конкурсі можуть подавати учні загальноосвітніх навчальних закладів, студенти закладів професі́йно-техні́чної та вищої осві́ти  з усіх регіонів України.

На конкурс приймаються: стартапи учасників, що виконані самостійно, подаються вперше, з відсутністю плагіату

За результатами конкурсу робіт учасники зможуть:

  • всі учасники конкурсу отримують подарунки та дипломи учасників конкурсу від Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» та департаменту освіти ЛОДА.
  • переможці отримають цінні призи, дипломи переможців конкурсу від Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» та департаменту освіти ЛОДА.
  • учасники конкурсу отримають можливість навчатися у Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» .
  • за результатами конкурсу публікуватиметься каталог учасників конкурсу, який отримають усі зареєстровані учасники.
  • учасники отримають практичні поради від досвідчених фахівців і менторів та можливість перейняти досвід та знання успішних підприємців
  • фіналісти конкурсу отримають можливість надалі працювати на своєю ідеєю і втілювати її у життя!

 
Переможці Конкурсу будуть обрані у номінаціях:

  • кращий інноваційний проект,
  • кращий технологічний стартап
  • краща бізнес-модель
  • кращий IT-стартап,
  • кращий соціальний проєкт

ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ СТАРТАПІВ

Після закінчення прийому заявок Конкурсною комісією будуть розглянуті подані заявки та обрані найкращі проекти для подальшого пітчингу.

 

Конкурс проводиться у чотири етапи:

1 етап – подання заявки та електронного портфоліо;

2 етап – відбір заявок до участі у Конкурсі та співбесіди із претендентами
в онлайн-форматі;

3 етап – підготовка до участі у Фіналі Конкурсу

4 етап – фінал Конкурсу, бліц-презентація стартапів (не більше 10 слайдів), визначення та нагородження переможців.

Участь у конкурсі безкоштовна

Заявки на участь у Конкурсі можуть подавати учні загальноосвітніх навчальних закладів, студенти закладів професі́йно-техні́чної та вищої осві́ти  з усіх регіонів України.
.
Підготовка та проведення конкурсу висвітлюється на сайтах Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» та Департаменту освіти і науки ЛОДА, в соціальних мережах.