Представники Tech StartUp School взяли участь у зустрічі партнерcтва Kingston University у Києві

15.09.2022 |Tech StartUp School

Співпраця не лише університетів, а й команд – це важливий елемент зміцнення та підтримки усіх представників партнерств, адже кожен працює над самостійним і професійним розвитком та підтримкою креативної молоді, студентства на шляху до розвитку власних ідей.

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася дводенна зустріч партнерcтва Kingston University проєкту Creative Spark British Council Ukraine, у якій взяли участь представники Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка».

«Такі зустрічі – це не лише можливість поспілкуватися та провести мозковий штурм, на якому кожен може висловити свою думку й бачення про досягнуті результати і плани, під час нетворкінгу зароджуються креативні рішення, які будуть втілені», – підсумував зустріч партнерства Назар Подольчак, керівник стартап-школи Львівської політехніки.

Назар ПодольчакНаталія ДанковаЯна Левицька та Олег Дума поділилися досвідом гейміфікації освітнього процесу та презентували розроблену бізнес-гру The Business Model Canvas, мали можливість поспілкуватися з ректором КНУ та провести тренінг для студентів університету, які планують реалізовувати ідеї.

«Організація на найвищому рівні з боку приймаючої сторони, було цікаво ділитися досвідом та отримувати конструктивний фітбек, дякую за можливість більше дізнатися про роботу найпрестижнішого університету країни», – поділилася враженнями Яна Левицька.