Представники Львівської політехніки та Українського фонду стартапів обговорили можливості співпраці

03.02.2023 |НАУКОВО-ДОСЛІДНА ЧАСТИНА ЛЬВІВСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ

1 лютого відбулась робоча нарада щодо можливостей Українського фонду стартапів для львівських політехніків у 2023 році. У зустрічі взяли участь проректор з наукової роботи Університету Іван Демидов, начальник Науково-дослідної частини Роман Небесний, керівник Tech StartUp School Назар Подольчак та менеджерка з комплаєнсу Українського фонду стартапів Марія Краснощок.

Сторони обговорили можливості для розвитку наукоємних стартапів львівських політехніків за сприяння ініціатив Українського фонду стартапів, зокрема актуальну відсьогодні програму Sсience&Business – GIST Pitch Days. Це серія заходів від Фонду розвитку інновацій (Українського фонду стартапів) та Міністерства освіти і науки України, що відбуватимуться з метою поєднання наукового та інноваційного потенціалу науковців, стартаперів, компаній, експертів, інвесторів, медіа, пошуку інноваційних ідей і рішень, підвищення обізнаності з питань бізнесу, маркетингу, продажів, інвестицій та інновацій.

Science&Business – GIST Pitch Days – це можливість для науковців та підприємців з готовими наукоємними рішеннями отримати досвід презентації своїх стартапів та отримати фінансову підтримку у розмірі $5 000 на розвиток своїх інновацій.

Пріоритетні галузі на 2023 рік: охорона здоров’я, агротехнології та біотехнології, енергетика та екологія, промисловість та інфраструктура. Заявки можна подавати до 20 лютого.

Учасники зустрічі запланували проведення спільними зусиллями низки онлайн- та офлайн-заходів, окреслили сфери співпраці у 2023 році.