Представники Tech StartUp School взяли участь у презентації Blueprint for Smart Cities у Великобританії

31.03.2022 |Tech StartUp School

25 березня у Палаті лордів Великобританії відбулася зустріч та презентація напрацювань щодо розвитку Smart City – Blueprint for Smart Cities.

Відповідно до підписаного меморандуму між Всесвітнім форумом розумних міст (WSCF) та Науковим парком SID City Львівської політехніки було презентовано спільні напрацювання для українських міст.

Команду Tech StartUp School Університету на заході представляв Dr Alan Flowers (координатор проекту Creative Spark) та Василь Новак (підприємець), який у коментарі зазначив:

«Під час презентації звіту містер Пітер Чанг (президент WSCF) розповів про свою діяльність в Україні та співпрацю над проектом «Розумні міста» з Національним університетом «Львівська політехніка», міською радою міста Львова та Львівською обласною державною адміністрацією, які також є партнерами WSCF. На зустрічі було обговорено методологію створення розумних міст в Україні, яка базується на співпраці стейкхолдерів – закладів вищої освіти, бізнесу, уряду, суспільства, які повинні працювати разом, щоб створити єдину екосистему.

Прикро, що війна в Україні завадила тому, щоб на цьому заході були присутні представники Tech StartUp School разом із керівником Назаром Подольчаком».

Спасибі нашим партерам за можливості розвитку Smart Cities в Україні. Особлива подяка містеру Пітеру Чангу за організацію форуму, Dr Alan Flowers та Василю Новаку за презентацію наших напрацювань і можливість презентувати Львів як провідне європейське місто.

Докладніше – на сайті Durham University Business School

Сторінка SID City Scientific Park у соцмережі Фейсбук