Назар Подольчак підписав меморандум про партнерство та співпрацю у розвитку інноваційно-технологічного парку «Кристал» у Вінниці

31.10.2023 |TSUS

Назар Подольчак підписав меморандум про партнерство та співпрацю у розвитку інноваційно-технологічного парку «Кристал». У Вінниці
Метою меморандуму є консолідація зусиль та ресурсів щодо розбудови та розвитку муніципального інноваційного технологічного парку «Кристал» у Вінниці, створення надійної основи для розвитку інноваційної діяльності та сприяння економічному розвитку регіонів та країни.
У Вінниці відбулася конференція регіональні кластерні ініціативи – нові перспективи для МСП з #EU4Business, яка об'єднала представників кластерів, інноваторів, підприємців, представників органів влади з метою знайти потенційних партнерів та доєднатися до ініціатив.
На конференції, представники науки та бізнесу провели нетворкінг для інтеграції у спільні проєкти в межах кластерів чи програм післявоєнного відновлення України.
Учасники обговорили шляхи відбудови економіки України за допомогою програм сталого розвитку та кластерного руху. Частиною обговорення стало підписання меморандуму між Департамент економіки й інвестицій Вінницької міської ради, ГС «Вінницький кластер приладобудування та автоматизації», Tech StartUp School, ТзОВ «ДАХ ДЕВЕЛОПМЕНТ».
Розвиваємо інновації майбутнього сьогодні!