Вебінар: Застосування штучного інтелекту для підвищення якості вирощування харчових продуктів

30.11.2023 |Tech StartUp School

Штучний інтелект щодня покращує агропродовольчий сектор, впливаючи на всі аспекти вирощування та виробництва харчових продуктів. На базі передових технологій розробляються інноваційні підходи, спрямовані на підвищення якості та безпеки продуктів.

Під час нашого воркшопу "Застосування штучного інтелекту для підвищення якості вирощування харчових продуктів" експерт в галузі штучного інтелекту Ярослав Клочник поділиться своїми дослідженнями.

Учасники воркшопу отримають можливість ознайомитися з використанням технології штучного інтелекту для оптимізації вирощування рослин та тварин, аналізу ґрунту та погодних умов. Ми розглянемо, як алгоритми машинного навчання можуть покращити управління пестицидами та добривами, забезпечуючи ефективне використання ресурсів та зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.

Приєднайтеся до нас для отримання унікального досвіду в області застосування штучного інтелекту в агропродовольчому секторі та його впливу на майбутнє якісного вирощування харчових продуктів!

Де? – Online, Google meet
Коли? 9 грудня об 11:00

Запис зустрічі

Реєструйся за посиланням та відкрий для себе можливості AI в харчовій промисловості по-новому!

Спікер: 



Senior Application Architect у компанії SoftServe, але також, паралельно, асистент в Національному університеті «Львівська політехніка», викладач програмування на програмі Львівського ІТ Кластеру «Інтернет речей»