Tech StartUp School та SID City Scientific Park Львівської Політехніки розвивають співпрацю з Південною Кореєю

01.03.2024 |Tech StartUp School

Цього тижня Назар Подольчак перебуває у Південній Кореї з метою посилення співпраці й кооперації. Спільно з партнерами відбулося підписання меморандуму про співпрацю із технологічними компаніями: ROI Energy Co., Ltd, Dome Global Korea Co. Ltd та Rozetatech Co., Ltd. Представники організацій домовилися про створення спільних підприємств на базі Scientific Park SID City.

'Одними із основних завдань наукового парку є підтримка трансферу технологій та міжнародного партнерства. Корея відома своїм високим рівнем технологічного розвитку у різних галузях. Підписання меморандуму посилює можливість розвиватися та обмінюватися технологіями, знаннями та навичками, адже Корея має сильну наукову базу та активну науково-дослідницьку діяльність і співпраця підтримує наших науковців у галузях їх досліджень.', - прокоментував Назар Подольчак.

Зокрема, із компанією Rozetatech Co., Ltd було домовлено про спільний розвиток послуг та продуктів у сфері інтернету речей та штучного інтелекту

Також було підписано меморандум з Ханянським жіночим університетом та обговорено подальшу співпрацю у міжнародних проєктах та можливість безкоштовного стажування для 4 студентів Львівської політехніки.

Слідкуйте за оновленням.